Since '02 xBhp is different things to different people. From a close knit national community of bikers to India's only motorcycling lifestyle magazine and a place to make like-minded biker friends. Join us

WE DESIGN ON

Lenovo ThinkPad
Magazine
Castrol Power 1

Regularly check tyre pressures.

Our Partners

User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Pulsar 510 UG 4.5 starting problem

  1. #1
    Rookie pardeep_06's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Pulsar 510 UG 4.5 starting problem

    Dear friends ! I have a Pulsar 150 UG 4.5 June 2010 model.Sometimes I get a problem while starting the bike.I switch 'ON' the Ignition,Engine kill switch to 'ON' position.Gauge check is 'OK'.But the starter refuses to come to life.At the same time the headlights also don't work.After switching the Ignition 'ON' and 'OFF' for a few times everything becomes all right.
    When the bike doesn't start with the starter it can still be started by using the kick.
    I need your valuable help and advise very badly.Thanks for the help in advance.
    ### Be Fast ,But Safe ###

  2. #2
    Rusted Aryan's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    New Delhi/ Shillong
    Posts
    18,673
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    Query Approved.
    ...in search of that perfect world - My Travel Blog :)

  3. #3
    Rusted
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Dombivli/HalifaxNS
    Posts
    1,245
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Seems like some problem with the idiotic thing in your bike called the BCU. Get it checked as your bike is under warranty. Ask the service centre people to do a BCU test. In this test they take the BCU out of the headlight fairing and connect it to a machine which tests it.

  4. #4
    Addicted manasmahajan's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Pune
    Posts
    119
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Pulsar 510?????

    Dude correct the title of the thread before Bajaj start wondering when the heck did they make such a bike???

  5. #5
    Rookie pardeep_06's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    dear friends a big hi to all ! Finally the problem solved after three visits to society motors kanpur. Those people weren't able to diagnose the problem in first two times.Lastly better sense prevailed and someone got the idea to remove all connections near headlamp fairing.Connections cleaned re connected and everything fine till now.Thanks for all your valuable advises. And as for the title of the thread "Sorry" it was done by mistake.
    ### Be Fast ,But Safe ###

Similar Threads

  1. rtrFi starting problem
    By chatterbox1 in forum Help Me!
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2010, 10:44 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-27-2010, 12:05 PM
  3. ZMA starting problem
    By rathorkaran in forum Help Me!
    Replies: 5
    Last Post: 12-12-2009, 06:08 PM
  4. starting problem in bullet 350
    By ajeeth005 in forum Help Me!
    Replies: 6
    Last Post: 12-06-2009, 11:29 PM
  5. rx - 135 starting problem n parts
    By outworldly maniac in forum Help Me!
    Replies: 14
    Last Post: 05-16-2009, 03:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •