Since '02 xBhp is different things to different people. From a close knit national community of bikers to India's only motorcycling lifestyle magazine and a place to make like-minded biker friends. Join us

Castrol Power 1

The slower the vehicle, the quicker it can turn.

Our Partners

Announcement

Collapse

Welcome to xBhp Forums v2020

Welcome to 2020 Edition of the xBhp Forums . As you might have already noticed, the forums have undergone a major upgrade to keep up with the times. This will make the forums faster and intuitive and much more mobile friendly.

The basic functioning of the forum remains the same.

We are still tightening the loose nuts and bolts and it will take some time.

However, in case you are facing any issues or problems accessing the forums or posting here, please do let us know.

Any feedback/suggestions are also welcome!

You can post your suggestions on this thread itself!


https://www.xbhp.com/talkies/forum-a...s-2020-welcome
See more
See less

Xbhp Forum Problem (Technical)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Xbhp Forum Problem (Technical)

    My friend Pradeep from Bangalore can login but cannot post in this forum. He is an old member so no issue of new id activation. I am not sure what is causing this problem but according to him, this same problem is being faced by a few others. I am posting on behalf on him to inform the adminstrator as well as the moderators so that this issue can be sorted out soon.
    '98 Shogun

    '91 RX100


  • #2
    Off-Topic Approved

    I have talked about the same with Sunny many a times and he too has checked but couldn't find out any problem.

    @Sunny-I guess you again have to look into the matter.

    @psycho98-If Sunny is not able to solve the problem then I guess the final solution to your problem will be to delete your account and then make a fresh account.

    @All others-People should come and post in this thread if they are also facing similar problems.
    Join xBhp On



    My photography page: Gourab Das Photography

    Comment


    • #3
      m not sure if this could be helpful.. but just as a basic think to remember while posting is to ensure if JavaScript is turned on of the browser..
      xBHP.com uses JavaScript perhaps to make a QuickPost ..
      i think ppl facing this problem can put down the Browser they are using, on what exact instance this is happening.. or any steps to reproduce this bug.. so this may help the admin or the mod to troubleshoot..
      .... I will rather ride my Bike thinking about God, then sitting in a Temple thinking about my Bike.. ..

      Blog : Mumbai - Leh - Mumbai : 21 Days, 6500kms. Journey to Heaven..June'09
      GreatIndianRide - West India on a 110cc for over a month
      Mumbai-Leh-Mumbai - A Sequel : July'11 (Blog coming soon)

      Comment


      • #4
        Pic POsting Problem

        when I posted an Image link from My picasa album in some thread,
        other members were saying, they couldn't see the pics,
        but I can see 'em,
        Is there is some problem if we upload image from Picasa web Album,
        Due to this reason I fliped to Flickr,which is Ok now,

        Thanks in advance

        Comment


        • #5
          hey mg : You remember praveen ?? The lid less fellow... my roommate..


          After server crash Even he created an id "twobrothers"... last 1 month he was not able to login.

          System says ... you have sucessfully logged in, click here...and other stuff.

          His page never moved from there... Standstill....

          Dont know...how it got resolved... from last week he was able to login.
          There are Bikers
          There are Super Bikers...

          And Then there's
          KRISS

          click here for
          Click here to subscribe SMS alerts for all upcoming Xbhp- Hyderabad G2G's and Rides.

          Comment


          • #6
            So the thread is up finally its not only me who is facing this problem even prabhu praful is facing the same, did any of the moderators checked the kadambam thread recently.

            This is how i login nowadays :

            1) Enter username pasword

            2) Says thank you for logging in.

            3) browser takes me to forum again where my username and last login date is not seen and i can only see todays posts not new posts.

            4) after step 3 i click moderator lounge and voila everything is alright.


            I don't know why my account is to deleted and refershed again this is pure cookie plroblem only the administrator can set the problem none of you moderators cannot do anything. if you start deleting there are many in que not only me.

            BASU thanks for the thread.
            "Engine tuning is not an exact science, but with some practice and patience you'll get comfortable with your skill and be able tune for any conditions mother nature throws at you"


            Still the Boss -- RX 135

            Comment


            • #7
              @kriss-Don't make me feel that I forget people very fast.I remember each & every xBhpian whom I met in Hyderabad and Praveen was a special character.

              @psycho-Yesterday I forwarded the thread to Sunny.Let's see what he has to say about this.
              Join xBhp On



              My photography page: Gourab Das Photography

              Comment


              • #8
                Originally posted by psycho 98 View Post
                So the thread is up finally its not only me who is facing this problem even prabhu praful is facing the same, did any of the moderators checked the kadambam thread recently.

                This is how i login nowadays :

                1) Enter username pasword

                2) Says thank you for logging in.

                3) browser takes me to forum again where my username and last login date is not seen and i can only see todays posts not new posts.

                4) after step 3 i click moderator lounge and voila everything is alright.

                .
                This is the same thing happense to me all the time.
                but after step three, you can click on any thread and you will see yourself logged in.

                I think there is some issue on the page which we get when we log in the the page redirects us.

                And this is something which is happeneing from the last couple of months.
                sigpic
                Engineer, Biker and Photographer


                My Photography Page
                http://www.mandhirpictography.com/
                http://500px.com/mandhirbajwa
                https://www.facebook.com/Mandhir.Pictography

                Comment


                • #9
                  ^am facing similar problems!
                  No Nonsense Biker.

                  Comment


                  • #10
                    As for me, I always keep the "Remember Me" box checked while logging-in. When I open the xBhp page in the browser, it asks me to login. But if I go to some link and come back using backspace or back key, it says "Welcome Aparajith". BTW this happens on alll OS(Win/Linux) and all browsers(Opera/Firefox/IE 8).
                    Democracy is when 2 wolves and a sheep meet to decide who is for dinner. Liberty is when the sheep has a gun.

                    Comment


                    • #11
                      I also keep the 'Remember Me' check-box checked. Each morning/ evening/ whenever I launch Mozilla Firefox/ Google Chrome, it directly opens with me already logged in.
                      :)

                      Comment


                      • #12
                        ^^ +1, even I keep myself "Remember Me" at my office & home computer..
                        so just open xBHP & ready to surf.! Thats the best option only if u along are the comp user.
                        .... I will rather ride my Bike thinking about God, then sitting in a Temple thinking about my Bike.. ..

                        Blog : Mumbai - Leh - Mumbai : 21 Days, 6500kms. Journey to Heaven..June'09
                        GreatIndianRide - West India on a 110cc for over a month
                        Mumbai-Leh-Mumbai - A Sequel : July'11 (Blog coming soon)

                        Comment


                        • #13
                          I can't log into xBhp using IE, even after lowering all IE security setting to the lowest and setting it accept cookies from anywhere and everywhere.

                          xBhp likes to run only on Mozilla for me......weird!!!
                          _________________________
                          LoneWolfRides©

                          Comment


                          • #14
                            A small bug occuring on mozilla while clicking new posts!
                            You Make Your Choices, And You Don't Look Back

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by torque_ankur View Post
                              A small bug occuring on mozilla while clicking new posts!
                              Errr..What is the bug exactly? Is it the double brackets??
                              :)

                              Comment

                              Working...
                              X